BuitenGewoon Spetterend!

 

De oudercommissie

De oudercommissie stelt zich ten doel:

1.De belangen van de kinderen en de ouders van de buitenschoolse opvang waar de oudercommissie aan verbonden is zo goed mogelijk te behartigen en de ouders te vertegenwoordigen;

2.Te adviseren ten aanzien van kwaliteit;

3.Het behartigen van de belangen van de ouders van de buitenschoolse opvang bij de directie.


Wilt u lid worden van de oudercommissie?

Laat het ons dan weten! U kunt contact opnemen met de oudercommissie via het emailadres: oc@bsoknoet.nl


De leden van de oudercommissie

Hieronder stellen de drie ouders die op dit moment zitting hebben in de oudercommissie, zich even kort voor:


Hallo Ouders,

Ik ben Simone Voskuil en kom al heel wat jaren over de vloer bij Knoet. Onze zoon Finn zit namelijk bijna 7 jaar bij de BSO.


In die 7 jaar hebben wij ervaren dat Knoet een zeer gezellige, psortieve, hartelijke en warme BSO is voor de kinderen. Dit gevoel hadden we 7 jaar geleden al bij de eerste kennismaking met de BSO en nu nog steeds. Dit willen we graag zo houden en om Knoet hierbij te helpen hebben ze feed-back nodig van ouders.


Als lid van de Oudercommissie zet ik met hier graag voor in. Dus mocht je graag iets besproken willen hebben met de Oudercommissie als draagvlak, schiet ons dan gerust aan of stuur ons een mail.


Met vriendelijke groet,

Simone Voskuil

 


Beste Ouders,


Mijn naam is Kevin Mac Donald, ik ben de vader van Jairo, Layla en Alano.


Mijn kinderen vinden het geweldig bij Knoet en dat zorgt ervoor dat ik Knoet dan ook weer geweldig vind. Het fysiek actief zijn na een dag in de schoolbanken een geweldige combinatie.


Ik ben graag betrokken op een manier waarop ik kan meedenken en kan teruggeven wat mij opvalt. Vandaar dat ik nu plaats neem in de oudercommissie.

Heb je vragen of opmekringen waarvan je denkt neem die mee en maak dit bespreekbaar, ik hoor het graag van je.


Groet,

Kevin

Hallo,


Ik ben Carma Oudendorp en ik ben de trotse moeder van Nick en Roos. Beide zijn op dinsdag en donderdag, na een dagje school op de Vuursteen, te vinden  bij Knoet.


Op het moment van schrijven ben ik zwanger van ons derde kindje, die over een paar jaar hopelijk met net zoveel plezier als haar broer en zus ook naar BSO Knoet mag.


Omdat ik het belangrijk vind om als ouder betrokken te zijn bij de opvang van mijn kinderen ben ik in 2017 lid geworden van de oudercommissie.


Ik vind het leuk om op deze manier "dichtbij het vuur" te zitten en mee te denken met de organisatie en op die manier daar waar mogelijk de belangen te behartigen van de kinderen en ouders.


Groet,

Carma


 

Home      Wie      Wat      Waar      Tarieven      Inschrijven      Contact      Oudercommissie      Downloads