BuitenGewoon Spetterend!

 

Hans is verantwoordelijk voor de operationele dagelijkse leiding.


Na bijna 25 jaar actief te zijn geweest in de organisatie van actieve evenementen, werd het tijd om te gaan doen waar hij al een tijdje over liep te denken; jonge kinderen in de buitenschoolse opvangtijd enthousiast maken voor sport en spel.


Op zijn veertiende traint hij al een F-elftalletje, op zijn zeventiende staat hij als badmeester in Zwembad Klarenbeek. Na zijn militaire diensttijd gaat hij naar het CIOS in Arnhem. Er zijn maar weinig sporten waarvoor Hans geen interesse heeft, doet zelf vooral actief aan voetballen, waterpolo en squash. 


Is vader van twee hele actieve kinderen. Josje is 17 jaar; schaatst en fietst, Bart is 15 jaar; voetbalt en judoot.

Is de locatie manager in Ede en is getrouwd met Hans. Zij hebben elkaar op het CIOS ontmoet. Het sportieve hebben de kinderen dus niet van vreemden. 


Anneke is zelf actief geweest als volleybalster en heeft veel gedanst. Na het CIOS is zij terecht gekomen in een aantal sales functies.


Ook Anneke was toe aan een nieuwe uitdaging die meer in het verlengde ligt van haar opleiding en interesse.


Iedere dag is voor ons elke keer weer een uitdaging om samen met de kinderen actief bezig te zijn. De energie en het enthousiasme wat de kinderen met zich mee brengen is geweldig.


Dit kunnen we natuurlijk niet alleen!

Samen met nog vijf sportieve medewerkers, is ons Knoet team compleet.

Hans

Anneke

Home      Wie      Wat      Waar      Tarieven      Inschrijven      Contact      Oudercommissie      Downloads

Hallo Knoet ouders,


Mijn naam is Suzanne van Leeuwen, ik ben 26 jaar en werkzaam bij Sport- en zwemBSO Knoet sinds januari 2012. Ik woon in Ede, samen met mijn vriend André en dochtertje Fleur. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Pabo in Arnhem. Tijdens mijn studie heb ik ook mijn gymbevoegdheid behaald en ben dus bevoegd tot het geven van gymlessen. Sporten is iets waar ik zelf ook veel mee bezig ben. Ik heb jarenlang aan volleybal gedaan, maar sinds een tijdje ben ik overgestapt op tennis. Buiten het sporten om, vind ik het erg leuk om te koken en te bakken.


Ik werk al bijna drie jaar met veel plezier op deze BSO. Het is voor mij belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn, een vertrouwde omgeving hebben en met respect behandeld worden. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij!


Groetjes,

Suzanne

Suzanne

Sinds kort ben ik werkzaam bij  BSO Knoet. Graag stel ik me even  aan jullie voor. Mijn naam is Jos Diepeveen, ik ben 25 jaar en kom uit Veenendaal. Mijn opleiding ben ik begonnen op het Roc A12 te Ede. Op het Roc A12 heb ik de opleiding Sport- en Bewegen gevolgd. Na het ROC ben ik naar de Alo te Nijmegen gegaan en heb daar mijn lesbevoegdheid gehaald.

Mijn hobby’s zijn: voetbal, skiën en reizen. Ik heb 6 jaar lang bij een Oostenrijkse skischool gewerkt en daar ook twee volledige seizoenen gewoond. Afgelopen jaar heb ik mijn afstudeer stage voltooid op Aruba. Dit was op een basisschool, mede door deze stage ben ik erg enthousiast geworden over deze doelgroep. Daarom ben ik ontzettend blij dat ik nu een baan heb bij de BSO.

Elke dag ga ik met veel plezier naar mijn werk, dit komt door de enthousiaste kinderen en door de leuke sfeer onderling met de collega’s . Graag wil ik er samen met de kinderen een super jaar van maken, waar de kinderen veel plezier hebben en zich ontwikkelen tijdens de gymles.

Mogen er nog vragen zijn, spreek mij gerust aan. Ik sta altijd open voor een gezellig gesprekje.

Ik ben Shireen Koen, 22 jaar en woon in Ede.
Ik heb aan het CIOS Arnhem gestudeerd en daar heb ik mijn niveau 4 diploma mee behaald.
Ik ben inmiddels verder gaan studeren en studeer nu in Nijmegen aan de opleiding PMT (psychomotorische therapie). Ik werk vanaf januari 2013 bij de BSO en vanaf november 2014 ben ik als oproepkracht werkzaam.
Waarom ik bij BSO Knoet werk, is omdat ik het super leuk vindt om met kinderen te werken en omdat ik met mijn CIOS diploma dit mooi kan combineren om sport te geven aan de kinderen.
Ik heb zelf vroeger ook altijd gesport. Ik heb 12 jaar op volleybal gezeten en heb daar naast ook nog een paar jaar gedanst.

 

Hier

komt

binnenkort

de

foto

Shireen

Jos